Comitetul director al Fondului de sprijinire a initiativelor locale – Lyaskovets, in conformitate cu Decizia no.416, Protocolul no.45 emisa de Consiliul Municipal Lyaskovets pe 23.06.2022 si in conformitate cu articolul 10 din Regulamentul de organizare, activitati si management al Fondului de sprijinire a initiativelor locale – Lyaskovets, anunta un apel deschis de propuneri de proiecte pentru sesiunea 2022 a initiativelor locale.

Propunerile de proiecte vor fi conforme cu cerinta Regulamentului de organizare, activitati si management al Fondului de sprijinire a initiativelor locale – Lyaskovets, precum si cu indrumarile si criteriile sesiunii 2022.

Valoarea totala a sprijinului financiar pentru o initiative: 3000 lv.

Bugetul Fondului de sprijinire a initiativelor locale in Orasul Lyaskovets pentru anul 2022: 15000 lv.

Termenul de transmitere a propunerilor de proiecte: 19.08.2022, ora 17:00, atat pentru propunerile transmise pe mail, cat si pentru cele transmise prin posta (data postei).

Informatii detaliate pentru candidati se regasesc in Ghidul atasat, ca si criteriile de elaborare a propunerilor de proiecte si formularul de Aplicatie (in limba bulgara).

Propunerile de proiecte pot fi transmise prin e-mail (in pdf si/sau word) la adresa proekti@lyaskovets.by, ca si in format fizic, la Primaria Lyaskovets, camera 10. Termenul de transmitere a propunerilor este 20.08.2022.

Formularul aplicatiei, documentele suplimentare, ca si informatii detaliate se regasesc pe site-ul Primariei Lyaskovets – www.lyaskovets.bg, sau pe site-ul Grupului de initiativa Locala Lyaskovets-Strazhitsa – www.mig-zaedno.eu.

Orice intrebare referitoare la procedura poate fi transmisa catre: Maria Petkova, expert al Grupului de initiativa locala “Lyaskovets-Strazhitsa”, telefon: 0894/621 167; e-mail: maria2021@abv.bg

și

Yordan Nikolov. expert Senior “Eurointegrare”, Primaria Lyaskovets, tel: 0887/404 278; e-mail: proekti@lyaskovets.bg

Fondul este o componenta a proiectului: “Fonduri municipal pentru initiative locale: un model sustenabil de sprijinire a comunitatilor active” din cadrul “Platformei AGORA” si Fundatiei “America pentru Bulgaria”, implementat in parteneriat cu Primaria Lyaskovets. Finantarea pentru sesiunea 2022 este realizata de platforma AGORA si Primaria Lyaskovets.